Elden Ring Tool hjälper dig att välja den bästa utrustningen för en magisk konstruktion

Elden Ring Tool hjälper dig att välja den bästa utrustningen för en magisk konstruktion

skärmdump, från programvara

en ny, spelartillverkad Miniräknaren låter dig enkelt ta reda på vilken sigill eller stav du ska använda för slingmagi, vilket ger dig en optimal katalysator för dina trollformler och trolldom genom att förenkla ett av spelets svåraste matematiska problem.

medan spelets förvecklingar ibland bidrar till upplevelsen, som när det gäller att dechiffrera spelets mystiska lore, andra gånger kan det förvandla din karaktär till en mardrömsprocess att cykla genom växlar och jämföra lite olika nummer. burk. Detta är dubbelt sant för smuts som använder magi, eftersom valet av rätt sigill eller stav inte bara beror på din statistik utan också på vilken skola av häxkonst eller häxkonst du använder.

Ta mig till exempel. Jag visste att jag mest ville använda trollformler som fungerar som mirakelserier, och så jag började som en profet för dess starka grundläggande trosikonografi. Spelet fyllde mig med både magiska trollformler och sigill som behövdes för att kasta dem, men min rikedom begravde mig under ett berg av obeslutsamhet. Jag var aldrig helt säker på att jag gjorde den bästa katalysatorn för mitt skapande. Och det visade sig att jag inte var det.

En bild som jämför olika Alden Ring-statistik och verktyg.

Det är bäst att använda vad min nuvarande konstruktion och Gerps verktyg säger.screenshot, Jarp / Kotaku

med hjälp av Casting Tool ComparatorEn webbplats utvecklad av Twitch streamers gerpo, kunde jag jämföra alla sigill i spelet, utan att spendera resurser för att höja dem. Efter att ha matat in min statistik upptäckte jag att jag kunde pressa lite mer skada ur mitt trosbaserade stigma genom att använda Eardtree Seal istället för Godslayer’s Seal, som är min favoritkatalysator för de flesta av mig. spela igenom.

Saker och ting blev intressanta när jag justerade kalkylatorn för att ta hänsyn till Lightning Spear, mitt huvudmantra (ja, jag är en grundläggande tik). Eftersom Lightning Spear är en drakkultförbränning – något jag kunde ha lärt mig själv om jag hade ägnat mer uppmärksamhet åt lektionerna om magiska smaker – blir det mycket bättre med Gravel Stone Seal. Jag gick inte miste om massor av skador, allt övervägt, men att veta dessa detaljer i förväg skulle ha gjort vissa slagsmål lite lättare.

självklart kan smarta spelare förmodligen göra detta på egen hand genom att helt enkelt använda spel- och communitywikis som , Men om du är lite paranoid som jag, kolla in Gerps verktyg. Det har gjort mig desto mer upphetsad att hoppa tillbaka in i spelet och prova nya magiska skapelser.