Nintendo Direct sänds imorgon, onsdag 9 februari 2022

Nintendo Direct sänds imorgon, onsdag 9 februari 2022

Nintendo har avslöjat att den första Nintendo Direct Off 2022 sänds i morgon – det vill säga onsdagen den 9 februari, om du undrade.

början av föreställningen 14:00 PT / 17:00 ET / 22:00 GMT / 23:00 CETDet kommer att pågå “cirka 40 minuter” och kommer att fokusera på Switch-spel som lanseras “under första halvan av 2022.”

Som alltid kommer vi att täcka det hela här på Nintendo Life, så se till att komma tillbaka hit vid den tidpunkten.

Lyssna på 14/21 PT #nintendodirect Livestream fokuserar främst på cirka 40 minuters information #Nintendo Switch Games som startar under första halvan av 2022.

Ihttps://t.co/v0A3I7j0EE pic.twitter.com/jifj1aFIBQ

— Nintendo of America (@NintendoAmerica) 8 februari 2022

Vad förväntar du dig att se? Kommentera nedan för att berätta för oss och världen!

,

#Nintendo #Direkt #Air #Imorgon #Onsdag #Februari #Källa #Nintendo Direkt till Air Tomorrow, onsdag 9 februari 2022