Våra prognoser för februari 2022 Nintendo Direct

Våra prognoser för februari 2022 Nintendo Direct

prenumerera på Nintendo Life Feather youtube

En annan Nintendo Direct, i ekonomin? Det är rätt! Och det är 40 minuter, med fokus på spel som kommer till Nintendo Switch under första halvan av 2022. eller, tekniskt sett, Fokusera på första halvan av året…

Direkt imorgon den 9 februari 14:00 PT / 17:00 ET / 22:00 GMT / 23:00 CET,

Naturligtvis, i Nintendo Life flyter vi i vattnet i allt som är Nintendo, så vi är ganska väl förberedda att göra våra förutsägelser, även om de är baserade på lite information. Låt oss se vad Gav, Kate och Tom tror att vi kan se imorgon!

Dessutom kan du titta på vår YouTube-video om ovanstående prognoser, som får Kate att chatta med Alex.


mer information Kirby and the Forgotten Land And triangelstrategi

Tom Whitehead (biträdande redaktör): Jag är verkligen exalterad över dessa två, och skulle definitivt vara fantastiskt att titta på Kirby igen. I Hope Triangle Tactics får ett bra segment, det är potentiellt en nisch release, så jag hoppas Nintendo sprider ordet (och jag hoppas att spelet lever upp till mina förväntningar!).

Kate Gray (personalskribent): Verkar mycket möjligt, med tanke på att de båda är väldigt snart™. Förlåt mig om jag inte är särskilt exalterad över detta! Jag tror att Kirby skulle vara cool men jag tror att vi redan har sett huvudkroken – det är Breath of the Kirb.

Gavin Lane (redaktör): Jag tror inte vi kommer att se massor av triangelstrategier, men jag kommer gärna att titta på det ett tag. därför. Mycket. Skön. Och jag hoppas att det finns en klick Kirby för att väcka vår kollektiva aptit på något mer.

ett gediget datum för omstart av advance wars, splatoon 3, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Bayonetta 3, BOTW2,

katt: Här är mina förutsägelser, i ordning: ja, ja, ja, nej och ja. Men jag tror att Breath of the Wild 2 bara kommer att få en titel och släppdatum, inte mer film.

Tom:Advance Wars och Mario + Rabbids kommer sannolikt att få dejter, eftersom det första halvåret av året är “mest” fokuserat. splatoon 3 kommer till sommaren, och definitivt en kandidat för en längre sträcka. Bayonetta och BoTW2? Hmm, kommer inte hålla andan på dem länge!

Gavin:Advance Wars och Splatoon får dejter, andra inte.

En titel för Breath of the Wild 2

Breath of the Wild 2

katt: mina pengar är på The Legend of Zelda: The Legend of Zelda, Det skulle vara en bra titel, jag vet inte varför de inte har gjort det än. Kanske för att det är en mardröm att prata om det.

Gavin: nästan palindromisk. Jag gillar detta. Att förklara titeln skulle vara det enklaste sättet att vinna här. Även om jag skulle älska att se mer, kan Nintendo bokstavligen få “The Legend of Zelda” på den svarta skärmen att tona in, undertexterna tona in och jobbet är ett bra “un.”

katt: Jag skulle lägga pengar på att alla kommer att hata titeln.

pokemon legends dlc

pokemon legender arcus

Tom: Jag känner att Pokemon Legends: Arceus kommer att nämnas enbart för att det fortfarande är fräscht och det hetaste just nu. Tidigare har Nintendo använt Directs för att presentera den kommande Pokémon Direct, så här är min insats.

katt: Jag håller med, Pokemon Legends kommer att få sin direkta, så det finns inte mycket att säga, men jag tror att de kommer att göra det i Animal Crossing-stil och tillkännage det om ett par veckor. DLC skulle vara intressant, men jag har absolut ingen aning om vad de kommer att lägga till spelet förutom ett nytt område, vilket jag inte tycker är spännande!

några nyheter Metroid Prime 4, tankar om rykten om Metroid Prime Remake/Trilogy HD?

Metroid Prime 4

Tom: haha ​​bra. Även om jag hoppas att om metroid prime remake eller Metroid Prime Trilogy HD är verkliga som kan deklareras. Jag vill verkligen ha Trilogy HD, jag tror personligen att göra om en av Trilogy skulle vara, ja, dumt. Men Nintendo kommer att bli Nintendo.

Gavin:de måste ha något på prime 4 , När de än gör det ger det dem den perfekta möjligheten att koppla in Metroid Dread medan de håller på. Det har gått väldigt lång tid, men vi kommer till den punkt där en referens måste ske förr eller senare.

Stort tillkännagivande om ett förstapartyspel? Donkey Kong? Mario Kart 9? Nytt brandemblem? Ny Xenoblade? Dags för en ny 3D Mario, eller hur?

brand emblem

katt: Det är klart att något nytt måste tillkännages, annars får vi bara nyheter om saker som vi redan visste, och det är tråkigt. Men … ja … Switchen har blivit en “port and remake and sequel”-maskin, så om det finns en ny Mario Kart eller en ny 3D Mario hoppas jag att den är riktigt, riktigt speciell. super mario odyssey Och mario kart 8 Klarade det, så det är inte omöjligt. Men jag skulle föredra ett nytt förstapartsspel som är riktigt nytt.

Tom: Få rykten har varit så konsekventa att en etta eller två måste vara minst hälften korrekt. En ny Donkey Kong är verkligen på väg, men jag skulle älska om Nintendo överraskade oss om det var DK. Mario tillsammans, som förr i tiden (men den här gången som vänner). Fast det kommer förmodligen inte att hända. Och se, vi vill alla ha MK9, men jag är inte övertygad om att den är direkt där vi kommer att se den – jag har fel

Gavin, Buddy Mission: Bond ska lokaliseras. Och tre hus Var … tre år sedan nu? Ja, jag kan se ett nytt eldemblem på gång. Eller kanske till och med en portmanteau av en gammal eldsymbol. På tal om hamnar…

En annan hamn? Wind Waker och Twilight Princess HD? Tomodachi liv?

tomodachi liv

katt: Jag ska säga det tyst, men wind waker hd And Twilight Princess HD finns redan. därför. De måste bara porta dem, eller hur? Jag vet att det inte är lätt. Men Twilight Princess skulle vara bra, för jag har faktiskt inte… spelat det förut. Jag nådde Kakariko Village, kanske, och blev irriterad för att slåss mot de där skuggmonstren är verkligen svårt med en Wiimote. Jag skulle älska en andra spricka i detta!

Tom: Jag kommer att vara impopulär och säga att jag verkligen inte vill ha något av det här? Wind Waker HD, ja, jag kan se att det kan tilltala Switch-ägare som inte äger en GameCube eller Wii U. tomodachi life, varför? Och för att jag sa att det förmodligen skulle vara en grej. Hur som helst, som ett Wii U- och 3DS-ägarkort skulle jag ärligt talat inte köpa något av dessa.

katt: vi mitopi på switchen. och kom ihåg miitomo, jag antar att något konstigt skulle hända i Tomodachi Life eller i samma veva.

Gavin: Det kommer inte att ställa in Pulse Racing, men Miitopia-porten sålde väldigt bra. Det finns några fler Wii U-portar som jag skulle älska att se gav en chans till på Switch (Yoshi’s Woolly World, Xenoblade Chronicles X), men jag kan leva utan dem. Jag har en tresiffrig eftersläpning, vet du inte! Jag nämner det inte så mycket.

Game Boy-spel för NSO? Till sist?

spelarpojke

Tom: Det vore välkommet, jag tror att spelen på Switch kommer att se bra ut med bra emulering. Som sagt, Nintendo har knappt börjat sin Glacial N64-utrullning, så jag skulle säga långa odds på det.

katt: Nej. Mycket tidigt. N64-emuleringsgrejerna orsakade tillräckligt med problem och N64-biblioteket har precis startat. jag menar, det skulle vara att få ut mer värde av expansionspaket, men det betyder inte att vi…

Gavin: Kanske en uppdatering för NSO-appar i allmänhet. Vissa filteralternativ kan vara bra, som att behöva byta gränser. Den dåvarande NL-videokvinnan John Cartwright ville alltid…

(viska det) gyllene öga

gyllene öga

katt: Om jag ser ytterligare en tweet som anspelar på James Bond, får jag en licens att döda alla som får nyheterna om GoldenEye. Vi förstår, tack.

Tom: Vad sa Kate?

Gavin: Det kommer att bli geckos,

5-årsjubileum … Ny hårdvara ???? En annan direkt?

byta gammal modell

katt: Den nya hårdvaran är en ganska optimistisk uppskattning, men det skulle vara spännande att få en riktig 5-årsjubileumsöverraskning för Switch! Men vi vet att Nintendo inte har en bra meritlista när det gäller att fira stora milstolpar…

Gavin: Med tanke på tillståndet för försörjningskedjorna och alla dessa gubbins, ser jag inga nya hårdvarumeddelanden i horisonten. Jag tror att de har några “tysta” komponentmodifieringar på gång bakom kulisserna. Kanske är det dags att likställa en spelares val? Du vet, så fysiska spelköpare har en hel uppsättning ful boxkonst att undvika som pesten i många år framöver.

Tom: Jag skulle älska 5-årsdagen… firmwareuppdatering. Ha ut med mig, men tänk om Nintendo lyssnar och implementerar det vi vill ha? mapp! ämne! Uthållig eShop-musik! Nintendo gör det. Gör det.

katt: Jag skulle bli väldigt exalterad om vi hade ett tema. Min 3DS har ett otroligt Ace Attorney-tema, och jag skulle älska min Switch också. På tal om ace advokat…

jokertecken / en sak till…

stor ace advokat

katt: Vi hade ett bra år med Ace Attorney 2021, med Great Ace Attorney Chronicles, ett riktigt bra stötfångarpaket med två spel, vilket var fantastiskt. Det finns en andra Ace Attorney-trilogi, som skulle vara ännu bättre, vilket är . är gjord av Apollo Justice, dubbelt ödeOch anda av rättvisa, även om jag skulle älska att se konsten vara bättre än den ursprungliga trilogins remake, tack. Kanske kan de släppas på nytt också vid inspektionen. Och denna professor Layton Crossover också… gör en sond till 2 Officiell översättning? Jag vet, det är för mycket att förvänta sig. Jag antar att om något av dessa förhoppningar visar sig vara verkliga kommer jag att vara död.

Gavin: Är Ace Attorney bortom möjligheterna?

TomLika mycket som jag älskar Ace Attorney: Jag skulle rösta på hela samlingen av Professor Layton-spel istället. Ja, det kommer det inte, men de spelen var så fantastiska att jag gärna skulle spela dem alla igen.

katt: Åh, det skulle jag också vilja. Jag undrar hur väl pekskärmspusslen kommer att översättas till Switch?

Tom: Det måste vara gångbart, det måste vara det! Fler pussel-/lässpel skulle vara underbart hur som helst!

Gavin: ett jokertecken? Hmm. Jag menar, banjo på switch, Vi är på toppen. Bara människor – videospel tog slut. Bra final också! Riktigt inslaget fint…

Åh bra. det här är zelda 2. Årets 35-årsjubileum, så låt oss köra en nyinspelning av densamma. Alternativt fyller Metal Gear också 35 år i år, alltså metall gear antologi – Kommer på Switch Holiday 2022.


Det är det som får oss att tro att vi kan se februari 2022 direkt på detta under, även om vi nästan säkert har fel när det gäller vissa saker och glömmer andra … så var noga med att meddela oss i kommentarerna. Vad saknar du!